Wat is een zwarte kraan?

Een zwarte kraan is een kraan die zwart is

Het klinkt misschien logisch, maar voorheen was het nogal zeldzaam om een niet RVS kraan te hebben in huis. Tegenwoordig is vooral de zwarte kraan in opkomst in menig keuken of badkamer.

Heb jij een nieuwe badkamer of nieuwe keuken met een mooie zwarte kraan? Dan ben je daar vast heel blij mee! Het gebruik van zwarte kranen zorgt voor een echte eyecatcher in je interieur. Lees hier onze tips:

  • Tip 1: Wanneer je je badkamer wekelijks schoonmaakt, adviseren we om een zacht reinigingsmiddel te gebruiken. Kies bijvoorbeeld voor groene zeep.
  • Tip 2: Droog de doucheset na het gebruik of de schoonmaak goed af met een zachte doek. Als je onder de douche vandaan komt, kun je gewoon de handdoek gebruiken waarmee je jezelf hebt afgedroogd.
  • Tip 3: Krijg je toch last van kalkaanslag? Reinig het product dan met een zacht reinigingsmiddel op basis van citroenzuur. We adviseren ook om geen schuursponsjes, schuurmiddelen of microvezeldoek te gebruiken. Daarmee kun je krassen op je producten krijgen.
  • Tip 4: Heb je last van krasjes op je zwarte keukenkraan? Je hebt vast wel een zwarte permanente stift in huis! Gebruik deze stift om de krasjes wat weg te werken en het minder zichtbaar te maken.
  • Tip 5: Houd een aantal keer per jaar ook een grote schoonmaak. Je hebt het misschien niet altijd door, maar er kan ook stof komen in je laatjes of kastjes.

Meer tips lees de volgende blog over zwarte kranen schoonmaken.Tags: , , , , ,

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.