Wat is WoodPro?

WoodPro is een blokhut leverancier

Woodpro ontwerpt en produceert al meer dan 40 jaar houten blokhutten, veranda’s, overkappingen en garages. Woodpro heeft een vast assortiment producten, maar biedt ook de mogelijkheid aan om zelf bijvoorbeeld een blokhut te ontwerpen via hun product configurator. Het bedrijf is gevestigd in Laren (Gld) en verkoopt haar blokhutten onder andere in Nederland, Duitsland en Engeland.

Het hout van Woodpro

Woodpro vindt duurzaamheid belangrijk. Voor alle producten gebruiken ze hoogwaardig vurenhout uit Noord-Europese landen met een koud klimaat. Doordat het klimaat koud is, groeien de bomen langzaam waardoor de groeiringen dichter op elkaar staan. Dit resulteert in stabiel en duurzaam hout. Woodpro minimaliseert ook de krimping van het hout door het hout te drogen in speciale droogkamers tot een vochtgehalte van 14% – 16%.

Woodpro blokhutten

Een blokhut van Woodpro heeft verschillende voordelen die bij de prijs inbegrepen zijn. Alle deuren hebben bijvoorbeeld een aluminium slijtstrip die bescherming biedt voor de dorpel, en je kunt kiezen welke kant de enkele deuren opendraaien. Daarnaast kun je bijvoorbeeld ook kiezen wat voor soort dak je wilt op je blokhut. Dit zijn slechts een paar voordelen van Woodpro. Wat misschien ook wel belangrijk is om te weten, is dat Woodpro geen schroeven en spijkers gebruikt om de gebouwen bij elkaar te houden. Hout kan dan namelijk niet op een natuurlijke manier bewegen. De blokhutconstructie die Woodpro gebruikt heeft overlappende hoekverbindingen die wind- en waterbestendig zijn én waardoor het hout nog vrij kan bewegen

Een ontwerp op maat

Als je geen model blokhut kunt vinden die bij je past, dan kun je op www.woodpro.nl zelf je eigen blokhut ontwerpen via de 3D-configurator. Dit kun je gratis en vrijblijvend doen! Je kunt de configurator gebruiken op een laptop of desktop in Chrome en Firefox.

De configurator is vrij simpel te gebruiken. Door middel van een aantal stappen word je door het ontwerpen van je eigen blokhut geleid. Er zijn een aantal zaken die je kunt aanpassen in de configurator: de maten, wanden, luifels, het type dak, de type ramen en deuren, de kleuren en behandelingen van uw blokhut en nog een aantal overige opties. Het is ook mogelijk dat Woodpro of een van haar dealers een ontwerp voor je maakt waarbij ze rekening houden met je wensen. Je kunt dus je eigen blokhut ontwerpen bij Woodpro.

Tags: , , , , , , ,

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.