Welk kerstpakket geeft u in 2018?

Ieder jaar rond de kerst moeten werkgevers en zelfstandig ondernemers een keuze maken uit de vele kerstpakketten die te verkrijgen zijn voor hun werknemers en/of zakenrelaties. Het is moeilijk om ieder jaar weer een leuk kerstpakket te geven maar toch willen we enige tips voor de kerstpakketten voor 2018 geven. Als uw werknemers of zakenrelaties ieder jaar hetzelfde kerstpakket krijgen dan gaat de lol er natuurlijk snel af. Juist het verrassende aspect bij het ontvangen van een kerstpakket is zo leuk.

Probeer origineel te zijn

De traditionele kerstpakketten met kaas, paté en wijn kunnen eigenlijk anno 2018 niet meer, eigenlijk is dat een beetje achterhaald. Tenminste, als u origineel wilt zijn. Geef in ieder geval een kerstpakket met een speciaal thema of originele inhoud. Wat dat betreft zijn er meer dan genoeg thema’s te verzinnen om te verwerken in een kerstpakket.

Geen kerstpakket maar een leuk kerstgeschenk

U kunt er ook voor kiezen om niet een standaard doos met inhoud te geven aan uw werknemers maar een echt origineel kerstgeschenk zoals bijvoorbeeld kaartjes voor een opera of musical. Wat het ook altijd goed doet is een weekendje wintersport als kerstcadeau voor uw goede zakenrelaties. In ieder geval is er genoeg te verzinnen om uw werknemers en zakenrelaties mee te verrassen tijdens de donkere dagen voor kerst. Vanzelfsprekend hangt een en ander natuurlijk af van het budget dat u ter beschikking heeft. Hoe meer geld u voor kerstpakketten kunt uitgeven, hoe meer keuze natuurlijk. Maar originaliteit hoeft niet altijd veel geld te kosten. Met een beetje creativiteit kunt u al een heel eind komen.Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.