Wat is magnet?

Magnet.me is een soort LinkedIn

Magnet of Magnet.me is een nieuw platform voor werkzoekenden, bedrijven en studenten waarbij de vraag en het aanbod elkaar aanvullen. Als werkzoekende weet je niet van alle bedrijven af, waardoor je wellicht niet zo snel zal solliciteren. Magnet.me wil dit probleem oplossen door CV’s en profielen te matchen waardoor je verzoeken van bedrijven krijgt die matchen bij je CV. Je bepaalt zelf of je verzoeken van de bedrijven accepteert en je geeft zelf ook aan wie jouw CV ziet, het is dus niet meteen een openbaar CV. Magnet.me is eind 2011 opgericht en krijgt steeds meer bedrijven en studenten die gebruik maken van de diensten. Lees meer over Magnet.me

Magnet.me ontdek hoe het werkt

Tags: , , , , ,

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.