Wat betekent NVP?

NVP betekent Nederlandse Vereniging Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling

De NVP is een netwerk voor HRM/P&O professionals die zich bezig houden met HR zaken (arbeidsvoorwaarden, opleiding, arbeidsverhoudingen, werving & selectie, etc.). Het netwerk bestaat uit ruim 5000 personen uit verschillende deelgebieden. Jaarlijks zijn er zo’n 75 bijeenkomsten over het vakgebied en biedt het lidmaatschap korting op opleidingen en cursussen daarnaast is er ook het eigen vakblad Personeelbeleid. Meer informatie is te lezen op NVP-Plaza.

NVP betekent Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen

De NVP is een brancheorganisatie van de participatiemaatschappijen in Nederland. Een groot deel van de private equity-investeringen komt van NVP leden. Het doel van de NVP is om ondernemers te informeren over de mogelijkheden van private equity en beleggers te informeren over specifieke kenmerken. Daarnaast uiteraard de algehele bijdrage en verbeteringen aan de private equity-sector. Dit doet zij door brochures te maken, te spreken op congressen en opleidingen te organiseren. Meer informatie is te vinden op de NVP website.

NVP betekent Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie

De NVP is een beroepsvereniging voor (geregistreerde) psychotherapeuten en diegenen die daarvoor in opleiding zijn. De NVP bewaakt de kwaliteit en ontwikkeling van de Nederlandse psychotherapie en streeft naar een grotere bekendheid en maatschappelijk begrip voor de psychotherapie. De leden werken in dienstverband of zelfstandig en zowel ambulant als poliklinisch. Meer informatie over de psychotherapie is te vinden op de website van de NVP.

NVP betekent Nederlandse Vakbond Pluimveehouders

De NVP is een platte organisatie die zich inzet voor de positie van pluimveehouders. De NVP is betrokken bij overleg en levert kennis van de leden (zo’n 38% van de Nederlandse pluimveestapel) en staat voor een onafhankelijke belangenbehartiging. Bij geschikte bijeenkomsten kan de visie van de NVP gepresenteerd worden, pluimveebijeenkomsten of bijeenkomsten van studieclubs zijn hiervoor geschikt. Informatie van de NVP is te vinden op de website.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.