Wat is een snorkelmasker?

Een snorkelmasker is een masker voor het snorkelen

Wanneer je gaat snorkelen gebruik je meestal een ouderwetse snorkelset. Het probleem hiervan is dat je duikbril beslaat, de bril niet helemaal afsluit en er water in loopt. Bij de snorkel heb je een (vaak onhygiënisch) mondstuk in je mond en er loopt vaak water in. Helemaal niet ideaal dus! De oplossing is een Snorkelmasker.

De voordelen van een snorkelmasker ten opzichte van een snorkelset zijn gigantisch. Je hoeft geen vervelende snorkel meer in je mond en je kan kiezen of je door je mond of je neus ademt. Doordat het systeem binnen in het snorkelmasker zo is afgewerkt, loopt de luchtstroom via de glazen langs. Hierdoor beslaat je snorkelbril niet meer.

Door een andere slimme manier van ontwerpen, kan er eigenlijk geen water meer in je snorkel stromen. Hierdoor krijg je nooit meer vervelend zee water in je mond! Deze combinatie zorgt ervoor dat snorkelen veel comfortabeler wordt. Een ander groot voordeel is dat je bij een snorkelset echt moet leren snorkelen. Maar met een snorkelmasker hoeft dit niet! Het lijkt net alsof je gewoon ademt op het vaste land, je gaat het water in en je kunt meteen genieten.
Door het gebruik van een snorkelmasker wordt snorkelen veel comfortabeler en kun je veel beter genieten van de omgeving om je heen. Bekijk de vissen, het koraal en misschien wel de schildpadden in de zee nog beter. En wil je even wat dieper? Dan sluit de automatische klep in de snorkel automatisch.
Kortom of je nu een kind bent of een volwassene, een snorkelmasker is ideaal!Tags: , , , , ,

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.