Wat is Sitly?

Sitly is een babysitter platform

Sitly is een onderdeel van 2care4kids (opgericht in 2012) en is actief in Nederland, België, Italië, Spanje, Noorwegen, Finland, Denemarken, Zwitserland en Argentinië, met het plan om uit te breiden naar nog meer landen. Sitly brengt ouders in contact met oppassers, gastouders en andere ouders. Daar waar soortgelijke bedrijven zich vooral focussen op het aanbieden van een babysitter, heeft Sitly dus ook de mogelijkheid om als ouders onderling de opvang te regelen. Dit is zeker wel een toegevoegde waarde van dit platform. Maar de hoofdtaak is natuurlijk wel om ouders en oppassers bij elkaar te brengen.
Als oppas die werkt via Sitly is het niet van te voren altijd duidelijk wat de taken zijn. Om die reden is het ook altijd handig om van te voren met de ouders van de oppaskinderen in gesprek te gaan om af te stemmen wat de taken en de verwachtingen zijn. Deze verwachtingen hangen natuurlijk vooral af van het kind waarop opgepast moet worden: een scholier van 11 jaar vraagt natuurlijk andere dingen dan een baby van 9 maanden, of een kind met een beperking.

Bij Sitly zijn meer dan 70.000 oppasbanen beschikbaar, dus werk genoeg. Zoek je als oppas werk in de buurt neem dan een kijkje bij oppaswerk in de buurt. Je kunt je gratis aanmelden via de website of de apps en maakt dan een profiel aan. Daarna kun je volgens je eigen criteria oppaswerk zoeken. Als oppas kan je pas een bericht sturen als je een premium lidmaatschap hebt, maar als een ouder jouw een bericht stuurt kun je gewoon gratis antwoorden. Je kunt dus zeggen dat degene die het eerste contact zoekt een betaald abonnement moet hebben, maar als je dat niet doet hoeft het dus niet. Als oppas is de ervaring vaak een belangrijke factor voor een ouder om te kiezen, probeer dus zoveel mogelijk ervaring op te doen, bijvoorbeeld door te beginnen met oppaswerk voor de buren of familie.

Afbeelding:
Sitly

Tags: , , , , , , , , ,

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.