Wat betekent sim-verlenging?

Sim-verlenging is het verlengen van je sim abonnement

Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een smartphone (of in ieder geval een mobiele telefoon) op zak, en natuurlijk zijn er ook mensen die altijd het nieuwste van het nieuwste hebben en dus ieder jaar weer een nieuwe telefoon aanschaffen. Voor de meeste mensen is dat echter niet het geval en die doen jaren met hun telefoon en kopen pas een nieuwe als de oude op is, of kapot, of als er gewoon wat extra geld is om een nieuwe aan te schaffen. Veel mensen denken echter niet na over het vernieuwen of verlengen van hun sim-kaart abonnement, die laten ze gewoon doorlopen. Ze zijn namelijk tevreden met hun huidige telecom provider en ze hoeven niet perse meer belminuten, smsjes of MBs per maand, dus waarom zouden ze iets aanpassen. Voor die mensen heeft UnitedConsumers nu een nieuw voordeel: 1 maand gratis bij het verlengen van je sim only contract. Dus wil je bij Vodafone, KPN, Telfort, Ben of T-Mobile verlengen, dan kan je het beste even naar UnitedConsumers toe gaan.

Maar dat is niet het enige voordeel, vaak is het goedkoper als je na een jaar je contract verlengt. Als je niets doet wordt je contract over het algemeen na een jaar automatisch verlengd voor een nieuw jaar, met dezelfde voorwaarden. Je kunt hier echter onderout en dan heb je vaak te maken met een opzeg termijn van 1 maand. En omdat er in Nederland best wel wat telecom providers zijn, is de concurrentie vrij groot: met als gevolg dat er regelmatig speciale acties zijn waarbij je dus extra korting krijgt op je maand bedrag, of een verdubbeling van je aantal MB data of belminuten. En UnitedConsumers heeft een makkelijke website opgezet waarbij je simpel aangeeft hoeveel belminuten en data je per maand wilt en er komen verschillende opties uitrollen van je huidige provider, maar dan dus met korting. Op deze manier heb je binnen een paar klikken alles geregeld en betaal je per maand dus minder (of hetzelfde maar krijg je er meer voor terug). En daarbovenop zit dan ook nog eens de extra gratis maand die UnitedConsumers er nog eens bij doet, je bent dus altijd beter uit.

En als het je niet zoveel uitmaakt bij welke provider je nou zit, dan kan je ook met UnitedConsumers overstappen naar een andere provider, dit geeft vaak nog meer voordeel (omdat een provider je graag als nieuwe klant ziet, krijg je vaak nog een soort aanmeld bonus).Tags: , , , , , , , , , ,

1 commentaar

  1. Jeroen 13/09/2018

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.