Wat is SchipholTaxi?

Schipholtaxi is een taxi naar Schiphol

Een Schipholtaxi is gewoon een taxi naar of vanaf Schiphol. Eigenlijk is het Schiphol Taxi, twee woorden. Omdat Schiphol vroeger, voordat de taxiwet is veranderd in het jaar 2000, zijn “eigen Schipholtaxi’s” had, noemden men dat dus de Schipholtaxi.
SchipholTaxi.Pro is een taxibedrijf dat gespecialiseerd is in vervoer van en naar Schiphol. Zij doen dit tegen vaste tarieven die lager liggen dan de taxibedrijven die bij de aankomsthal op Schiphol staan. Schipholtaxi.Pro is een no-nonsense bedrijf wat niet aan vroegboek of last-minute korting doet. Er komen ook nooit bagage of nachttoeslagen bij. Zij geven altijd een scherp tarief voor de klanten. Het is wel belangrijk dat er vooruit gereserveerd wordt.

Als je op Schiphol zelf een taxi neemt weet je van te voren nooit wat het tarief gaat worden aan het einde van de rit. Dat komt door allemaal variabelen, zoals een instap- en kilometertarief. Buiten dat komt er ook nog eens een wachttarief bij voor een rood licht of stilstaan in de file.
Bij Schipholtaxi.Pro kun je hier je taxi naar Schiphol berekenen en bestellen. Bij een retourboeking wordt er vaak een extra korting gegeven op de totaalprijs.
Zowel de particuliere klant als de zakelijke klant kan hier prima terecht. Dus ook voor een chauffeur in kostuum met een A-klasse voertuig kun je hier prima en vertrouwd terecht!Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.