Wat betekent private lease?

Private lease is het voor een vast bedrag per maand rijden in een nieuwe auto

Wil je voor een vast en bescheiden bedrag rijden in een nieuwe auto? Dan kies je natuurlijk voor private lease. Nooit meer onverwachte kosten voor onderhoud en reparatie, dat wil jij toch ook? Wie kiest voor private lease betaalt alleen nog zelf de brandstof, de parkeerkosten en de verkeersboetes.

Een auto leasen is een auto huren

Kies je voor private lease? Dan wordt je geen eigenaar van de auto. Je huurt een auto voor een bepaald bedrag per maand. De in het leasecontract opgenomen huurtermijn bedraagt bijvoorbeeld 24. 48 of 6O maanden. In het leasecontract wordt ook het aantal kilometers dat je per jaar mag rijden vermeld. aantal kilometers wordt de kilometerbundel genoemd.

Private lease heeft heel veel voordelen

Niet voor niets zijn er steeds meer particulieren die een auto leasen. Private lease heeft namelijk veel voordelen. Reeds genoemd is het voordeel dat je nooit meer voor onverwachte kosten komt te staan. Een ander niet onbelangrijk voordeel is dat je in een nieuwe auto kunt rijden zonder een grote investering te doen. Je spaarcenten kunnen op je spaarrekening blijven staan. Ook het doen van een aanbetaling is niet mogelijk. Na afloop van de leaseperiode lever je de auto gewoon in. Je hebt gelukkig geen gedoe meer over onderhandelen over de inruilprijs van je oude auto. Uiteraard kun je na het inleveren van je leaseauto direct een nieuwe leaseauto uitzoeken. Wie op zoek is naar informatie over de voordelen van private lease kijkt op de website mijnprivatelease.com.

Private lease kan goedkoper zijn dan het kopen van een nieuwe auto

Niet iedereen geloofd dat het leasen van een nieuwe auto goedkoper kan zijn dan het kopen van een nieuwe auto. Toch is in veel gevallen leasen goedkoper dan kopen, ondanks het feit dat de leasemaatschappij natuurlijk ook iets wil verdienen. Hoe dat kan? Door de schaalvoordelen waar de leasemaatschappij van kan profiteren. Die schaalvoordelen maken het mogelijk dat de leasemaatschappij een leaseauto kan aanbieden tegen een aantrekkelijk maandbedrag.

Van welke schaalvoordelen kan de leasemaatschappij profiteren? Omdat leasemaatschappijen vaak honderden auto’s per keer kopen kan er natuurlijk goed onderhandeld worden over de prijs. Door honderden auto’s te laten verzekeren bij een verzekeraar kan er ook onderhandeld worden over de hoogte van de verzekeringspremie. Honderden auto’s laten onderhouden en laten repareren door een bedrijf maakt het mogelijk om voor een onderhoudsbeurt of voor een reparatie veel lagere tarieven te bedingen dan de tarieven die door een particulier moeten worden betaald. Bovendien betalen leasemaatschappijen het laagste tarief voor motorrijtuigenbelasting. Ze zijn allemaal statutair gevestigd in Noord-Holland, de Nederlandse provincie met de laagste motorrijtuigenbelasting.Tags: , , , , , , , , ,

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.