Het einde van het jaar is hier, dus hierbij een kleine terugblik over 2018. In het jaar 2018 zijn er 368 berichten geplaatst op de website (hiermee is het doel van gemiddeld 1 per dag dus gehaald). De top 10 van best bekeken berichten.

Langzame lezers

Het meeste opvallende aan bovenstaande top 10 is vooral de gemiddelde leestijd: vrijmibo, een bericht van 5 regels tekst met meer dan 5 minuten leestijd. En nog opvallender: TBH, 2 regels tekst, geen video en toch meer dan 4 minuten gemiddeld op de pagina. Dus of mensen zijn in totale shock van de verklaring dat ze even een paar minuten niet meer weten wat ze moeten doen, of ze lezen heel erg langzaam (of ze vergeten dat ze het tabblad open hebben staan, gaan even naar de wc, een kop koffie drinken en gaan daarna pas weer verder…).

De pagina over een korset heeft met slechts 22 bezoeker toch een gemiddelde bekijktijd van 29:59, maar dat is nog logisch met een how-to instructievideo van 8 minuten. Daar stoppen mensen de video, gaan aan de slag, en spelen daarna de video weer af. Maar hoe het komt dat 5 mensen op een iPhone 29:45 op de mobiele pagina over de drie doldwaze dagen kunnen verblijven is me toch echt weer een raadsel.

Leeftijd

Van ongeveer een derde van de bezoekers was het mogelijk om de leeftijd vast te stellen, dat geeft deze grafiek:
(gebruikers onder de 18 jaar worden niet meegenomen in deze data)

Geslacht

En hoe zit het dan met de verdeling tussen mannen en vrouwen? Nou dat kun je hieronder zien:

Een fijne jaarwisseling voor iedereen toegewenst!

Afbeelding:
Arlouk / Pixabay