Wat doet een online marketing bureau?

Opmerking: digital marketing wordt vaak door elkaar gebruikt met online marketing en internet marketing.
Terwijl u het internet doorzoekt om de exacte definitie van digital marketing te achterhalen, kunt u verschillende definities tegenkomen.

Digital marketing is een overkoepelende term voor de marketing van producten of diensten met behulp van digitale technologieën, voornamelijk op internet, maar ook voor smartphones, display-advertenties en elk ander digitaal medium.
Een van onze favoriete definities is: een term die wordt gebruikt om geïntegreerde marketingdiensten te beschrijven die worden gebruikt om prospects online aan te trekken, te engageren en om te zetten in klanten door gebruik te maken van meerdere kanalen.
Op basis van de bovenstaande definities kunnen we digital marketing als volgt definiëren: een marketingoplossing waarbij een merk, product of dienst wordt gepromoot via verschillende digitale (of elektronische) media die worden gebruikt om klanten aan te trekken en te converteren.

Online marketing bestaat uit de volgende diensten:

 • Content Marketing
 • Zoekmachineoptimalisatie (SEO)Video Marketing
 • Mobile Marketing
 • Online Adverteren (PPC)
 • Email Marketing
 • Social Media Marketing

Wat is een online marketing bureau?

Goede online marketingbureaus worden gekenmerkt door specialisten in online marketing, waarbij ze altijd rekening houden met ROI.
Het online marketing bureau moet het product of de dienst kennen dat de klant aanbiedt alsof het hun eigen product of dienst is en begrijpen welke doelen en deadlines er zijn.

Een online marketing bureau heeft een uitgebreid team van:

Developers, SEO consultants, SEA consultants, Social media consultants, Data analisten, E-mail marketeers en accountmanagers. Er moet een management zijn met uitgebreide ervaring in het bedrijfsleven. Zonder deze ervaring is het zeer moeilijk om de enorme kloof te dichten die ons in staat stelt om de sterke en zwakke punten en andere kenmerken van het product of de dienst te begrijpen. Veel bedrijven gebruiken een bureau omdat de kosten veel lager zijn dan wanneer het bedrijf een eigen online marketing team zou hebben. Niet alleen de kosten moeten worden overwogen, maar ook de expertise van het bureau, de ervaring, creativiteit en focus bij het ontwikkelen van online strategieën.

Hoe u het juiste online marketing bureau voor uw bedrijf kiest:

Als u op zoek bent naar het beste lokale marketingbedrijf voor uw zakelijke behoeften, wilt u het proces doorlopen alsof u op zoek bent naar de meest gekwalificeerde kandidaten voor een vacature binnen uw bedrijf.
Voer een uitgebreide achtergrondcontrole uit voordat u uw online marketing uitbesteedt. Bekijk de websites van bedrijven die u overweegt en doe grondig online onderzoek van elk bedrijf dat u overweegt om uw marketing uit te laten voeren.

Houd tijdens het zoeken de volgende vragen in gedachten:

 • Kennen de eigenaren van het bedrijf de industrie?
 • Wie zijn hun klanten? (bedrijfstakken, bedrijfsgrootte, jaaromzet, etc.)
 • Welke diensten bieden ze? Kunt u ze betalen?
 • Is er enig bewijs van hun succes met bedrijven zoals het uwe, d.w.z. casestudies.
 • Heeft het kantoor een team van gekwalificeerde specialisten? (SEO, social media, content marketing, PPC)
 • Hoe lang bestaat het bedrijf?
 • Hebben ze een significante online aanwezigheid?
 • Zijn er testimonials op hun site?
 • Wat geven hun Google Reviews aan?

Bij Online Marketing Bureau SEO-SNEL heeft men de juiste kennis in huis om uw bedrijf online meer rendement te laten behalen. Neem vrijblijvend een kijkje op de website of maak eens een afspraak.Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.