Wat is Office2019?

Office2019 is een kantoorpakket

Office2019 is de 2019 versie van het bekende Microsoft Office pakket. Daar waar veel mensen tegenwoordig gebruik maken van de online cloudoplossing van Microsoft (Office365) zijn er ook nog veel die gebruik willen maken van deze ‘stand-alone’ versie. Het voordeel van Office2019 t.o.v. bijvoorbeeld Office365 is dat je slechts 1 maal kosten hebt: de kosten van de aanschaf van het pakket Office2019. Bij de cloudoplossing betaal je maandelijks, zolang je het gebruikt.

In het Office2019 heb je nog de keuze of je het gebruikt als student, bedrijf of gewoon als particulier thuis, maar in alle pakketten zitten de bekende tools als: Word, Excel, PowerPoint, Outlook en nog meer tool die wellicht wat minder bekend zijn als Publisher, Lync, Acces. Om Office2019 correct te kunnen gebruiken heb je Windows10 nodig. Wereldwijd zijn er meer dan 1 miljard gebruikers van de verschillende software stukken binnen Office2019. Iedereen die ooit iets met een computer gedaan heeft is ongetwijfeld in aanraking gekomen met MsWord of MsExcel, en in het bedrijfsleven is het helemaal dagelijkse kost om berekeningen te maken in MsExcel, presentaties in PowerPoint en je e-mail te lezen in Outlook.

Het voordeel van deze pakketten is dat bijna iedereen wel gewend is om hiermee te werken. Op scholen wordt veel gebruik gemaakt van het Officepakket (vaak kunnen studenten ook met korting het pakket aanschaffen), dus men is gewend om het te gebruiken als men de zakelijke wereld in stapt. En met een eenmalige aanschaf van het Office2019 kun je in ieder geval weer een paar jaar vooruit, en voldoet alles nog als na 3 jaar er een nieuwe versie komt dan hoef je niet perse een nieuwe versie te kopen. Een ander voordeel met dit pakket is de integratie van de verschillende onderdelen: het maakt het makkelijk om in je MsWord document makkelijk een tabel met gegevens uit MsExcel te plaatsen die ook nog eens update met nieuwe data als je het aanpast.Tags: , , , , , ,

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.