Wat is NHA?

NHA betekent Nationale Handelsacademie

Het NHA heeft een ruim aanbod aan thuis-cursussen. Het NHA maakt thuis studeren betaalbaar voor iedereen. De belangrijkste drie pijlers van het NHA zijn het bieden van de mogelijkheid om overal en altijd te studeren, echte flexibiliteit te bieden en ervoor te zorgen dat elk aanbod betaalbaar is voor de meerderheid van de studenten. Het heeft immers geen zin om dit alles te bieden als het vervolgens onbetaalbaar is.

Studeren altijd en overal mogelijk

Met een langzame maar zekere aanpak hebben we een fantastische reputatie opgebouwd op het gebied van cursussen en service zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit die we bieden. We hebben ons nu stevig gevestigd als een van de meest gerespecteerde thuisstudie aanbieders in Nederland. Door de manier waarop thuisstudie en afstandsonderwijs werken en met de ontwikkeling van nieuwe technologieƫn kunnen studenten altijd en overal toegang krijgen tot hun cursussen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een cursus grafische vormgeving?

Ruim aanbod aan cursussen

In de afgelopen jaren is ons portfolio van cursussen gestaag gegroeid en ontwikkeld. Enkele van de meest erkende kwalificaties van de meest gerespecteerde instanties zijn beschikbaar in een verscheidenheid aan onderwerpen. Ook hier in het Nederland en over de hele wereld zijn er kwaliteitsopleidingen die leiden tot hooggewaardeerde kwalificaties. De hoge slagingspercentages van 80% tot 90% tonen het succes van onze onderwijsmethode aan.

Meer informatie nodig?

Het NHA is goedgekeurd en geaccrediteerd door verschillende organisaties en instellingen om thuisstudiekwalificaties aan te bieden, waarvan een lijst kan worden geraadpleegd op onze kwalificatiepagina. Onze volledige contact- en bedrijfsgegevens vindt je ook op onze contactpagina. Hopelijk geeft dit studenten een beter inzicht in wie we zijn en wat ons doel is, maar als je meer uitleg nodig hebt, kun je altijd contact met ons openen? Wij helpen je graag verder met het vinden van de juiste cursus.Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 Comments

  1. Andre Annys 01/12/2019
  2. Ibrahim veltepašŸ˜˜ 18/08/2022

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.