Wat is LinkPizza?

LinkPizza is een affiliate platform

LinkPizza is eigenlijk 2 zaken in 1: aan de ene kant is het een intermediair op het gebied van affiliate inkomsten, en aan de andere kant is het intermediair op het gebied van influencers. Er zijn heel veel bedrijven die doen aan affiliate marketing, en als website eigenaar kun je je dus op al deze sites aanmelden, de juiste bedrijven selecteren en op die manier linkjes of banners op je website plaatsen en zo een kleine commissie op te strijken. Je kunt je ook gewoon aanmelden bij LinkPizza en het script op je website plaatsen (of de WordPress plugin). Dit zorgt er voor dat er automatisch links gemaakt worden met een affiliate code, zodat je zonder iets te doen toch nog wat inkomsten kan genereren.

Daarnaast is LinkPizza een marktplaats voor adverteerders en publishers (oftewel: het influencer gedeelte). Bedrijven kunnen een campagne opzetten om een product aan te prijzen of voor algemene naamsbekendheid. Een publisher (dus website eigenaar, influencer, etc.) kan hier dan op pitchen en op die manier dus geld krijgen voor een advertorial.

Voor beide onderdelen pakt LinkPizza uiteraard zelf ook een kleine commissie, maar jij als blogger/website eigenaar/influencer hoeft zelf niet op zoek te gaan naar adverteerders (je moet enkel wel een goede pitch hebben, of genoeg bezoekers in de juiste doelgroep).

Afbeelding:
LinkPizza


Tags: , , , , , ,

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.