Wat is Knifestore?

Knifestore is een messenwinkel

Knifestore is een online messenwinkel waar je een zakmes van hoge kwaliteit kunt aanschaffen. Of het nu gaat om een mes voor dagelijks gebruik, hulpverlening of voor de verzamelaar, het aanbod bestaat uit oplossingen voor uiteenlopende toepassingen en beroepen.
Veel mensen zijn opgegroeid met een zakmes dat niet direct voor survival nodig was, maar gewoon voor het bouwen van hutten of op iets oudere leeftijd voor het kamperen, vissen en andere outdoor activiteiten. Een zakmes heeft daarom voor velen een associatie met mooie momenten. Dat zorgt er vaak voor dat mensen een zakmes of een normaal mes als een bijzonder en persoonlijk bezit gaat beschouwen. Reden des te meer om ervoor te zorgen dat een mes van hoge kwaliteit moet zijn, zodat deze heel lang mee kan gaan. Knifestore biedt messen en sleutelhangers voor ieder budget, maar altijd van topmerken zoals Bastinelli Knives, Spyderco en True Utility.

Gespecialiseerd in Bastinelli Knives

Wat is Knifestore? 1
Bastinelli Knives zijn herkenbaar aan de tactische vormen die zowel agressief als sierlijk ogen. Bastinelli messen zijn een goede aanvulling voor een verzamelaar, een messenliefhebber maar ook op de uitrusting in speciale tactische beroepen: de anti-terreur eenheid van Frankrijk gebruikt ook Bastinelli messen. De man achter Bastinelli Knives is een Franse vechtsport expert die eigenlijk ontevreden was met de messen die beschikbaar waren. Hij is zelf gaan ontwerpen, met de eigen ervaring in het achterhoofd. Dat is ook 1 van de redenen dat het een gewild merk is, de messen doen hun werk goed, maar zien er ook mooi en sierlijk uit. Als officiele dealer van Bastinelli Knives kan je bij bestelling voor 16:00 de volgende dag je mes al thuisbezorgd hebben.

Liefhebbers van Spyderco

Wat is Knifestore? 2Ook het merk Spyderco wordt verkocht bij Knifestore. Spyderco is eigenlijk bekend geworden door hun slijpsysteem voor messen, maar is inmiddels een leider in de messen industrie. Door samenwerking met bekende messenmakers en messen van H1 staal is Spyderco een gewild merk voor vakmensen, liefhebbers en verzamelaars. Door het lichte gewicht en de roestvrije uitvoeringen is Spyderco bijvoorbeeld een ideaal messenmerk voor de watersport liefhebber. Je hebt niet het gevoel dat je broek afzakt door het gewicht, en door de eenhandsopening kan je het mes snel gebruiken in lastige situaties.

Ben je benieuwd naar de collectie, of wil je gewoon wat meer weten over de messen van bijvoorbeeld Bastinelli, neem dan een kijkje bij Knifestore.Tags: , , , , , , , , , , , ,

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.