Wat is een groene kadobon?

De nationale groene kadobon is het cadeau van nu

Het is helemaal van nu: als u een cadeau geeft wilt u niet alleen iets moois geven, maar het liefst ook iets duurzaams. Dat kan met de Nationale Groene Kadobon. Geef de bon cadeau of kies een duurzaam cadeau voor uzelf. Met een Nationale Groene Kadobon draagt u bij aan een betere wereld. Met de Nationale Groene Kadobon heb je keus uit heel veel mooie, gezonde en duurzame cadeaus op het gebied van o.a. wonen, slapen, huishouden, voeding, verzorging en babyproducten. Alle webwinkels van de Nationale Groene Kadobon zijn zorgvuldig geselecteerd en bieden allen enkel ecologische, biologische en fair trade verantwoorde producten. Ook is het mogelijk om de Nationale Groene Kadobon in te wisselen bij vele goede doelen.

De Nationale Groene Kadobon wordt geleverd als mooie groene cadeaucard in een luxe envelop. Een vermelding van een persoonlijke boodschap is ook mogelijk. Deze is ook per e-mail te versturen of direct te printen. Een ideaal last minute cadeau!


Direct een Nationale Groene Kadobon bestellen
Geef een duurzaam cadeau naar keuze! Kies uit vele deelnemende duurzame webwinkels met alleen natuurlijke, biologische en Fairtrade producten. Per e-mail, per post versturen of direct uitprinten. Gratis verzending met je persoonlijke boodschap.Tags: , , , , , , , ,

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.