Wat is FIFA 19?

FIFA 19 is een computerspel

FIFA 19 is het nieuwste voetbalspel van spelontwikkelaar EA Sports. Ieder jaar brengt de spelontwikkelaar een nieuwe versie van het spel FIFA uit. Men kan FIFA 19 kopen gedurende het voetbalseizoen 2018-2019.

In FIFA 19 zijn er zoals ieder jaar heel wat verbeteringen in het spel doorgevoerd. De game FIFA 19 beschikt bijvoorbeeld over de officiele licenties van de Champions League en Europa League. Bovendien is de Chinese competitie toegevoegd.

Naast de nieuwe competities zijn er ook nieuwe dynamische tactieken, een derde deel van The Journey en een vernieuwde manier van de bal aannemen en schieten.

FIFA 19 komt officieel uit op 28 september 2018, met de Champions Editie heb je echter al toegang tot het spel op 25 september 2018. Wil je het spel zo snel mogelijk ontvangen, dan kun je vandaag al FIFA 19 kopen.

Tot slot zijn er zelfs nog vele verbeteringen in FIFA Ultimate Team. Voor Fifa Ultimate Team zijn FIFA coins ook in FIFA 19 heel bealngrijk. Om zo snel mogelijk een goed FUT team te krijgen bestel jij eenvoudig en vooral heel goedkoop de fut coins via internet. Binnen de kortste keren zul je op deze manier een goed FUT team opbouwen.Tags: , , , , , , , , , , , ,

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.