Wat is De Reis van 5?

De reis van 5 is een spel

Veel ouders voeren dagelijks strijd aan tafel met hun kind(eren), omdat ze niets nieuws willen proeven, op voorhand alles weigeren wat groen is en daardoor behoorlijk eenzijdig eten.

Met het gezinsspel ‘De Reis van 5’ maakt strijd plaats voor gezelligheid. Samen kruip je in de huid van een piraat. Jullie gaan op ontdekkingsreis en veroveren de wereld door het uitvoeren van creatieve, uitdagende maar vooral ontzettend lekkere voedingsopdrachten. Alle typen maaltijden zijn in dit piratenspel vertegenwoordigd, zoals het maken van groene zeeslangen van druiven en een coole kikker van erwtjes.

De Reis van 5 stimuleert kinderen spelenderwijs nieuwe producten te proeven en met plezier gevarieerder en gezonder te leren eten. Brenda en Merel – a.k.a. Kapitein Bakboord en Kapitein Stuurboord, zijn de bemanningsleden van De Reis van 5. Sinds 2014 werken zij met veel passie aan dit project om zo bij gezinnen de gezelligheid aan tafel te brengen! Wil je meer weten of wil je ook aan boord treden van De Reis van 5. Kijk dan op onze website: www.dereisvanvijf.nlTags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.