Wat is een cougar?

Een cougar is een oudere vrouw

Een cougar is een vrouw boven de veertig jaar op zoek naar een relatie of seksuele verhouding met een jongere man. Een cougar is over het algemeen een zelfverzekerde vrouw met een goed verzorgd uiterlijk. Deze succesvolle dames zijn volledig onafhankelijk door een eigen inkomen en onderkomen. Ze weten precies wat ze willen in het leven en dat is onder andere een (seksuele) relatie met een jongere vent. Een relatie met iemand van dezelfde leeftijd zien ze door diverse redenen niet zitten.

Een ander woord voor cougar is toyboy. Deze naam wordt gebruikt omdat de veel jongere man het zogenoemde speeltje is van de vrouw. De oudere vrouw is vaak dominant in de relatie en bepaalt wat er gebeurd. De jongere man die op zoek is naar een toyboy is juist opzoek naar een meesteres met veel seksuele ervaring.

Waar vind je cougars?

Op straat of in de kroeg is het lastig te zien welke vrouw open staat voor seksueel contact met een jonger iemand. Daarom zijn er tegenwoordig tientallen online datingsites speciaal gericht op oudere vrouwen die een jongere man zoeken. Op deze zogenoemde cougar datingsites kun je een gratis proefaccount aanmaken. Daarna begint een zoektocht naar een oudere vrouw waarmee je kunt chatten of een afspraak kunt plannen.Tags: , , , , , , , , ,

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.