Wat is BioHCG Original?

BioHCG original is een afslankkuur

BioHCG Original is een afslankkuur die enorm in populariteit is toegenomen het afgelopen jaar. Deze toename in populariteit heeft zich te danken aan het succes van de kuur. Dit succes heeft weer te maken met de unieke combinatie van BioHCG en het Beter in Balans-dieet. Het Beter in Balans-dieet voorziet je namelijk van veel informatie omtrent voedingsmiddelen en eetpatronen.

Niet voor niks dat één van de bekendste slogans in de fitnessindustrie, “abs are made in the kitchen”, op voeding slaat. Je kunt namelijk sporten wat je wilt of afvalpillen & afslankpillen slikken tot je erbij neervalt, maar als je eetpatroon niet op orde is zal je nooit afvallen. Het dieet zorgt ervoor dat je deze informatie wél opdoet.

Hoe ziet de afslankkuur eruit?

De BioHCG afslankkuur is verkrijgbaar in vier verschillende tijdsbestekken; 12, 24, 36 of 48 dagen. Afhankelijk van hoeveel je wilt afslanken kan je een tijdsbestek kiezen dat bij jouw doelen past. Wel wordt er aangeraden om minstens 24 dagen te kiezen. Ervaring wijst namelijk uit dat 12 dagen net te kort is om resultaten te zien. Mocht 24 dagen niet genoeg zijn dan kan je het natuurlijk altijd nog verlengen.

De afslankkuur begint met fase 1; de afslankfase. Gedurende deze fase volg je het dieet zoals beschreven in het Beter in Balans-boek. Elke ochtend begin je met de BioHCG Original druppels. Deze zitten in ampullen en zijn moeiteloos in te nemen.

Fase 2 wordt ook wel de stabiliteitsfase genoemd. Langzamerhand worden het aantal calorieën weer verhoogd en worden de maaltijden groter. Dit zal ervoor zorgen dat je lichaam weer langzaam went aan de extra calorieën en deze niet direct opslaat als reserves.

In fase 3, de levensfase, zal je het zelf moeten doen. Gedurende fase 1 en 2 heb je veel kennis opgedaan wat betreft porties, voedingsmiddelen en wat je wel en beter niet kunt eten. Door al deze kennis zal het makkelijker om het verloren gewicht kwijt te blijven en een gezonde levensstijl te hanteren.

De combinatie van BioHCG Original druppels, de maaltijden van het Beter in Balans-dieet en alle informatie die je opdoet zal je enorm ondersteunen op jouw weg naar een slanker lichaam!Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.