Wat is Billboard Printing?

Billboard printing is het printen van billboards

Buitenreclame, in marketing termen ook wel genoemd als out-of-home (OOH) reclame, wordt beschouwd als een massamedium met grote marktwerking van advertenties die de consument ziet wanneer hij of zij zich buiten bevindt. Out-of-home reclame kan worden verdeeld in verscheidene soorten en kenmerken, maar in principe komt het neer op een ding: reclame die de consument ziet als hij buiten is, in welke vorm dan ook. Billboards zijn een van de bekende soorten van buitenreclame. Deze OOH reclame wordt In Suriname veel gebruikt, op elke hoek kan je er wel één tegenkomen.

De Game Construction is een constructiebedrijf in Suriname, en heeft jaren geleden goed ingespeeld op de OOH reclame, door zich te specialiseren in staalconstructies, monteren van billboards op maat en is daarnaast ook actief in bouw-, onderhouds- en reparatiediensten. Zo hebben zij een netwerk kunnen opbouwen en werken nauw samen met meerdere drukkerijen die stuk voor stuk jarenlange ervaring hebben op het gebied van billboard printing.

Ondanks het feit dat De Gama Construction erg bekend staat om het installeren van billboards en lastechnieken, is dat niet het enige wat het bedrijf doet. Door de ervaring met stalenconstructies zijn ze ook in staat om te helpen bij woningbouw, sporthallen of andere constructies. Doordat staal net veel ruimte in neemt en het wel veel spanning aan kan is staal zeer geschikt als ondersteuning voor een balkon, luifel, of de gehele dakconstructie van een bedrijfshal, sporthal of woning. Een goed voorbeeld van staal in woningbouw is de kapconstructie: deze wordt ingezet in de vorm van stalen spanten als de spanning te hoog wordt voor andere materialen. Dit zijn natuurlijk de wat grotere projecten, maar ook een klein project: een kunstwerk, een trap of kleine versieringen en onderdelen kunnen gemaakt worden door De Gama Construction.

Tags: , , , , , ,

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.