Wat is een Apple iTunes kaart?

Een Apple iTunes kaart is een tegoed

Een Apple iTunes kaart is een prepaidkaart die je cadeau kunt geven (of gewoon voor jezelf wilt gebruiken natuurlijk). Dit soort prepaid kaarten komen steeds vaker en zijn een goeie manier om iemand toch een verrassing te geven als deze persoon alles zelf al heeft, of als je gewoon ECHT niet meer weet wat je zou moeten kopen. Als je de laatste tijd bij een supermarkt bent geweest ken je de rekken wel met allerlei kaarten die je kunt kopen en geven.

Een populaire kaart zijn de Apple iTunes kaarten, omdat je daarmee vele zaken kunt aanschaffen: met deze kaart heb je namelijk een tegoed bij ’s werelds grootste digitale winkel met apps, muziek, films en meer. Natuurlijk zijn er vele apps die je gratis kunt downloaden voor je iPhone of iPad, maar veel apps zijn ook betaald, of geven in een betaalde versie toch net wat meer functionaliteit. Daarmee zijn er natuurlijk de vele games waarbij je middels in-app purchases extra krachten, levels, outfits, etc. kunt kopen.

Maar met Apple iTunes kaarten kun je ook boeken kopen die je kunt lezen tijdens de vakantie: geen vele kilos met boeken meeslepen maar gewoon op je telefoon of je tablet (die je toch wel meeneemt) lekker lezen op het strand of bij het zwembad. En is er in de avonduren niets te doen, of wil je gewoon even lekker een filmpje zien dan is het ook handig om iTunes tegoed te hebben of een mooie film op te kunnen zetten.

En je hoeft er niet voor naar de lokale supermarkt, je kunt online bij (bij Startselect dit tegoed aanschaffen. Via de website is het simpel een iTunes kaart te kopen, met daarop het tegoed dat je zelf wilt. Er zijn natuurlijk vaste bedragen (15 euro, 25 euro, etc.) maar het is ook mogelijk om een variabele kaart aan te schaffen waarbij je zelf de waarde kunt bepalen (handig voor als je lang op vakantie bent of simpelweg een grootgebruiker bent).Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.